Pro gebied

DOCUMENTEN OM TE DOWNLOADEN OF TE BEKIJKEN

(op mobiele telefoons staan ​​de audio- en videobestanden onderaan de pagina; de .pdf-bestanden verschijnen niet op de mobiele telefoons en kunnen via computers worden bekeken en gedownload)

1) "VOLG JE ROUTE" CONCERTEN

Beschrijving van de voorstelling:

Bernard Degavre is een Belgische auteur, componist en performer uit Brussel.

Dit zijn Franse liedjes geschreven en gecomponeerd door Bernard Degavre (tekst en muziek) en enkele door Barry Mc Neese (muziek en arrangementen).
Het repertoire bestaat uit een twintigtal nummers, waarvan de helft afkomstig is van het album "Sui ta route" en de andere helft uit de populairste nummers uit Bernards repertoire, het geheel afwisselend "up-tempo" en ballads om de een alert en gediversifieerd ritme aan de show geven.

Muzikanten: Phlippe Mobers, drums en percussie / Barry Mc Neese, bas / Fabrice Manzini, gitaren / Bernard Degavre, gitaar, zang, mondharmonica.

- algemene persmap:

- promotionele foto's: HIER

- technische fiche :

- ARTS & VIE tours: codenummer: 1508-6: ARTIST FILE

- Geluidssysteem: LOW MAN'S LAND

- Geluidsbestanden van de show:

- Video's van de show:

2) TOON "VOYAGE EN CHANSON FRANCAISE"

 

 

Beschrijving van de voorstelling:

In deze nieuwe show gaan we Franse liederen (her)ontdekken met voornamelijk volkskleuren, hun auteurs, componisten en uitvoerders (Yves Simon, Maxime Le Forestier, Beau Dommage, Pierre Rapsat, Nicolas Peyrac, ... maar ook Barbara) en de thema's die hen inspireerden. We zullen deze nummers afwisselend vertolken met originele nummers uit ons eigen repertoire, waarbij we in de commentaren een thematische verbinding tussen hen maken en de nummers in hun context plaatsen.
Muzikanten: Ariane De Bièvre, fluit en percussie / Barry Mc Neese, bas / Patrick De Schuyter, gitaren / Bernard Degavre, gitaar en zang.

- presentatiebestand:

- ARTS & VIE tours: codenummer: 1508-12: ARTIST FILE

- Technische fiche :

- Geluidsbestanden van de show:

- Video's van de show:

3) MOUSTAKI TONEN:

Beschrijving van de show: zie onze nieuwsbrief LE TEMPS DE MOUSTAKI

De show biedt het publiek de kans om de carrière van de kunstenaar te ervaren sinds zijn geboorte in Alexandrië, zijn opkomst naar Parijs en de ontmoeting van Brassens, Piaf, Barbara, mei 68, en de komst van succes met "Le Métèque". Daarna zal Moustaki, een wereldburger, in Japan, in Latijns-Amerika en vooral in Brazilië, de toegewijde Moustaki worden, verliefd op vrijheid en verdediger van de democratie.

Muzikanten: Ariane De Bièvre, fluit en percussie / Barry Mc Neese, bas / Patrick De Schuyter, gitaren / Bernard Degavre, gitaar en zang.

- Presentatiebestand van de Georges Moustaki-concerten:

  • in het Frans:           in het Nederlands:

- Synthetische presentatietekst van de show:

- Technische fiche: in het Frans               en Nederlands

- Foto's van de show: HIER

- Geluidsbestanden van de show:

- Video's van de show:

- voor de pers: gedetailleerde presentatie HIER .

- Frankrijk: IRMA-bestand: HIER.

 

KUNST EN LEVEN IN ALGEMENE CATALOGUS

Consultatie: HIER

JURIDISCHE DOCUMENTATIE

Kaderdecreet betreffende de erkenning en subsidiëring van de professionele podiumkunstensector (laatste wijziging 14.12.2016 - MB 25.01.2017): HIER

Ontwerpdecreet over nieuw cultureel bestuur (773 (2018-2019) - N ° 1: HIER